ANAF va include o Direcţie de Integritate, un serviciu de tip "doi şi-un sfert"

Guvernul a decis crearea unui serviciu de tip "doi şi-un sfert" în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), structura astfel stabilită având ca scop evitarea fraudării sistemului fiscal de către angajaţi, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Andrei Zaharescu.

1481 afișări
Imaginea articolului ANAF va include o Direcţie de Integritate, un serviciu de tip "doi şi-un sfert"

Zaharescu: ANAF va include o Direcţie de Integritate, un serviciu de tip "doi şi-un sfert"

"Prin acest act normativ se propune înfiinţarea în cadrul ANAF a Direcţiei Generale de Integritate. Această structură va avea atribuţii pentru crearea unor mecanisme specifice de luptă împotriva fraudării sistemului fiscal", a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

El a mai afirmat că înfiinţarea noii structuri nu va afecta bugetul instituţiei şi nu prevede angajări suplimentare de personal.

"În cadrul aceluiaşi buget se înfiinţează un fel de doi şi-un sfert al ANAF-ului", a precizat Zaharescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici