Video Antreprenorii se adaptează noilor condiţii. Soluţia lui Dan Posea, care şi-a reinventat afacerea pe timp de criză

  • Micile afaceri se reinventează în această perioadă de criză.
  • Dan Posea deţine o cafenea şi un laborator de prăjituri în Bucureşti
  • Dan şi-a regândit modelul de business şi a început să producă pâine, pentru a putea supravieţui
2949 afișări

Cum îţi menţii pe linia de plutire o afacere pe timp de criză? Te adaptezi! Asta a făcut şi Dan Posea, proprietarul unei mici cafenele şi cofetării din Bucureşti. Pentru ca businessul să nu moară, s-a apucat de făcut pâine.

Dan Posea, antreprenor local: „ Am dat drumul la cinci tipuri de pâine pe care le livrăm. Avem coffee shop, dar la bază avem şi un laborator de cofetărie, unde producem zilnic prăjituri.”

„Oamenii din cartier ne-au cerut acest lucru şi îşi doresc şi ei la fel ca şi noi să cumpere de la branduri locale.”

Dan a apelat la aplicaţiile de livrări pentru a-şi vinde produsele. Comenzile pot fi ridicate şi din local.

„ Aveam afară nişte măsuţe şi nişte băncuţe, doar că am fost nevoiţi să ne retragem terasa, să nu mai stea nimeni afară.”

„Lucrurile au început să evolueze destul de bine, lumea comandă de acasă, au şi varianta de a ridica comanda din locaţie fără a plăti o taxă de livrare.”

„În momentul de faţă, putem rezista în formula asta dar cu mai puţini angajaţi, cu chiria sistată. Trei oameni stau acasă şi au mai rămas doar patru persoane pe locaţie.”

„Noi suntem optimişti, suntem pozitivi şi mergem mai departe.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici