Apple pregăteşte ceva cu totul diferit de iPhone, iPod şi iPad

Se zvoneşte că Apple ar pregăti un device cu totul nou, ce ar putea crea o altă "categorie" de calculatoare, informează un site japonez.

835 afișări
Imaginea articolului Apple pregăteşte ceva cu totul diferit de iPhone, iPod şi iPad

Apple pregăteşte ceva cu totul diferit de iPhone, iPod şi iPad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform macotakara.jp, device-ul va fi un produs nou ce va avea un alt nume.

"Conform unei surse de la un producător asiatic de componente, Apple pregăteşte un proiect de lansare a unei noi linii de Mac-uri, absolut siferită de actualele produse, până la finele acestui an", se arată pe site.

Citeşte mai multe despre noul device pe care îl pregăteşte Apple pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici