Apple pregăteşte în secret un nou iPhone pentru această vară, dar a pierdut prototipul într-un bar

Apple pregăteşte un nou iPhone pentru această vară, potrivit site-urilor şi blogurilor de specialitate din SUA, care au ajuns la această concluzie după apariţia unor imagini şi detalii tehnice obţinute, aparent, după ce un prototip al modelului a fost uitat într-un bar.

57 afișări
Imaginea articolului Apple pregăteşte în secret un nou iPhone pentru această vară, dar a pierdut prototipul într-un bar

Apple pregăteşte în secret un nou iPhone pentru această vară, dar a pierdut prototipul într-un bar (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

În Silicon Valley se vorbeşte deja de câteva zile despre gadgetul pregătit de Apple, iar prototipul a ajuns în final în posesia celor de la Gizmodo, un site de specialitate, care a publicat imediat o serie amplă de imagini şi informaţii despre telefon.

Potrivit site-ului, noul iPhone aduce numeroase îmbunătăţiri importante seriei, printre care o cameră digitală pe partea din faţă, care facilitează apelurile video, dar şi îmbunătăţirea camerei standard deja existentă la actualul model.

Apple nu a anunţat încă intenţia de a lansa un nou iPhone, însă familia de telefoane a primit un nou model în fiecare vară în cei trei ani care au trecut de la lansare.

Bloggerii care urmăresc îndeaproape activitatea Apple au dezbătut şi aspectul autenticităţii prototipului găsit într-un bar şi au ajuns la concluzia unanimă că telefonul este într-adevăr noua generaţie de iPhone.

Ulterior, Apple a cerut returnarea prototipului, iar Gizmodo a promis că se va conforma.

"Am înţeles că Gizmodo deţine în prezent un dispozitiv care aparţine Apple", a arătat avocatul general al Apple, Bruce Sewell, într-o scrisoare către directorul editorial al site-ului.

Reprezentanţii Apple nu au răspuns solicitărilor Reuters de a comenta informaţiile.

Potrivit Gizmodo, site care face parte din reţeaua de bloguri Gawker Media, prototipul a fost uitat pe 18 martie într-un bar din Redwood City, California, de un tânăr inginer de software. Telefonul a fost găsit pe un scaun de către o persoană neidentificată.

Nick Denton, directorul general al Gawker, a fost citat de mai multe surse spunând că Gizmodo a plătit 5.000 de dolari pentru a intra în posesia gadgetului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici