ASF contractează servicii pentru calculul tarifelor de referinţă RCA pe anii 2018 şi 2019

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a iniţiat demersurile pentru contractarea serviciilor de consultanţă actuarială pentru calculul tarifelor de referinţă aferent poliţelor RCA. Valoarea estimată, fără TVA, a serviciilor contractate se ridică la 768.200 de lei, a anunţat vineri instituţia.

115 afișări
Imaginea articolului ASF contractează servicii pentru calculul tarifelor de referinţă RCA pe anii 2018 şi 2019

ASF contractează servicii pentru calculul tarifelor de referinţă RCA pe anii 2018 şi 2019

Ofertele pot fi depuse până pe data de 9 noiembrie 2017, iar acordul cadru va fi încheiat pe o perioadă de 24 de luni.

„Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preţ, indicator care va fi evaluat în funcţie de mai mulţi factori: preţul ofertei, evaluarea experienţei experţilor-cheie şi propunerea tehnică”, precizează ASF.

Anunţul de participare pentru contractarea serviciilor de consultanţă actuarială privind calculul tarifului de referinţă aferent poliţelor RCA a fost publicat pe data de 4 octombrie 2017 pe portalul www.e-licitatie.ro (SEAP) şi urmează să fie publicat pe site-ul Tenders Electronic Daily (ted.europa.eu).

ASF este autoritatea naţională pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital, care însumează peste 10 milioane de participanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici