Asirom VIG va furniza poliţe RCA pentru parcul de vehicule al RATB pentru 3,65 milioane lei

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a desemnat câştigătoare oferta Asirom Vienna Insurance Group pentru furnizarea poliţei de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) a parcului de autobuze, troleibuze şi tramvaie, valoarea poliţei ridicându-se la 3,65 milioane de lei pentru 12 luni.

138 afișări
Imaginea articolului Asirom VIG va furniza poliţe RCA pentru parcul de vehicule al RATB pentru 3,65 milioane lei

Asirom VIG va furniza poliţe RCA pentru parcul de vehicule al RATB pentru 3,65 milioane lei (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Asirom a fost singurul ofertant în cadrul licitaţiei.

Poliţa va acoperi un număr cuprins între 269 şi 303 de troileibuze, între 460 şi 480 de tramvaie şi între 999 şi 1.010 de autobuze.

De asemenea, contractul de asigurare va acoperi şi parcul auto propriu al RATB, care numără peste 200 vehicule.

În prezent, parcul de autovehicule al RATB este asigurat RCA de Asirom VIG, contract atribuit prin licitaţie în iulie 2013 pentru suma de 2,74 milioane de lei, potrivit datelor www.e-licitatie.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici