Audi va lansa două modele în ediţie limitată, pentru a creşte exclusivitatea brandului

Audi va lansa, în lunile următoare, două modele în ediţie limitată pentru a creşte exclusivitatea brandului şi a concura mai bine BMW pe segmentul superior al pieţei automobilelor de lux, transmite Bloomberg.

44 afișări
Imaginea articolului Audi va lansa două modele în ediţie limitată, pentru a creşte exclusivitatea brandului

Audi va lansa două modele în ediţie limitată, pentru a creşte exclusivitatea brandului

Divizia de automobile de lux a Volkswagen (VW) va lansa în mai, în Rusia, vehiculul sport utilitar Q7, cu un exterior în două nuanţe, care va costa 200.000 de euro (285.000 de dolari), a declarat directorul de vânzări Peter Schwarzenbauer.

Audi va începe totodată comercializarea, din iunie, a automobilului R8V10 Pure Sport în Emiratele Arabe Unite (EAU), pentru 500.000 de dirhami (136.000 de dolari).

"Nimic nu este mai bine decât a concepe maşinile pentru anumite pieţe. Vedem un potenţial uriaş pentru afaceri cu ediţii speciale, limitate", a spus Schwarzenbauer.

Pentru a fabrica mai multe modele exclusive pentru anumite pieţe şi vehicule la comandă, care aduc de regulă marje de profit mai ridicate, Audi modernizează divizia de înaltă performanţă Quattro.

Audi intenţionează să dubleze ponderea vehiculelor personalizare la 20% din vânzările sale totale până în 2015, an în care intenţionează să devanseze BMW ca cel mai mare producător de maşini de lux din lume.

Divizia VW vrea să creeze ediţii limitate de vehicule şi pentru Marea Britanie şi Statele Unite.

Ofertele pentru Rusia şi Emiratele Arabe Unite survin succesului vânzării a 450 de automobile sport TT, în alb şi negru, clienţilor din China, pentru 54.000 de euro fiecare.

Ediţia specială de vehicule Q7 V12 destinată Rusiei va include 555 de maşini vopsite în două nuanţe de negru, Phantom Black şi Black Velvet. Este pentru prima oară când un SUV va fi oferit la vânzare cu un exterior în două nuanţe.

Costul acestui SUV este dublu faţă de preţul normal al vehiculului pe piaţa rusească.

Pe piaţa EAU, Audi va livra doar 40 de maşini R8 V10 Pure Sport.

Audi intenţionează să cheltuiască 11,6 miliarde de euro, până în 2015, pentru noi fabrici, produse şi tehnologii, jumătate din sumă urmând să fie destinată principalelor două uzine deţinute în Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici