"Autostrada suspendată" coboară pe sub parcul Herăstrău şi ajunge la 1,5 mld. euro - VIDEO

Există deja trei variante în dezbatere publică iar până la finalul anului va trebui aleasă cea mai bună pentru bucureşteni. Subiectul este însă unul controversat, mai ales că vorbim despre diferenţe mari de cost. Cert este că Primăria Capitalei tinde spre cea mai scumpă şi complicată opţiune care include un tunel lung de 2 km pe sub parcul Herăstrău şi costă peste un miliard şi jumătate de euro.

1219 afișări
Imaginea articolului "Autostrada suspendată" coboară pe sub parcul Herăstrău şi ajunge la 1,5 mld. euro - VIDEO

"Autostrada suspendată" coboară pe sub parcul Herăstrău şi ajunge la 1,5 mld. euro (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Grandiosul proiect, numit şi autostrada suspendată va porni de undeva de aici din zona Şoselei Colentina şi va avea aproximativ 16 km. În functie de varianta aleasa dintre cele trei aflate în dezbatere publică, traseul va avea tuneluri, pasaje supraterane şi subterane.

Traseul este însă aproximativ acelasi. Drumul expres porneşte din Nord-Est şi uneşte Şoseaua Petricani, Şoseaua Pipera, Bulevardul Aerogării, DN1, Calea Griviţei oprindu-se undeva în spatele Lacului Morii ieşind în centură astfel încât întreg Bucureştiul să poată fi parcurs printr-un soi de inel median.

Citeşte mai multe despre autostrada suspendată pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici