Averea lui Donald Trump a crescut cu 5 mld. de dolari

Averea lui Donald Trump a crescut cu 5 mld. de dolari: Acţiunile Trump Media & Technology Group, compania din spatele platformei sale Truth Social, au urcat cu peste 50% la debutul pe bursa din New York

476 afișări
Imaginea articolului Averea lui Donald Trump a crescut cu 5 mld. de dolari

Averea lui Donald Trump a crescut cu 5 mld. de dolari

Acţiunile business-ului de social media a lui Donald Trump au urcat cu peste 50% la debutul pe piaţa din New York, marţi, ceea ce face ca participaţia fostului preşedinte american să valoreze peste 5 miliarde de dolari, scrie FT.

Trump Media & Technology Group, compania din spatele platformei sale Truth Social, a urcat până la 79,38 dolari, de la preţul de 49,95 dolari din ziua precedentă. Tranzacţiile au fost atât de volatile încât au fost întrerupte timp de câteva minute.

TMTG este acum listată la bursa Nasdaq sub simbolul DJT - iniţialele lui Trump - după ce a finalizat luni fuziunea cu compania cu cecuri în alb Digital World Acquisition Corp.

Trump, proprietar a 58% din acţiunile companiei fuzionate înainte de a lua în calcul diluţia, este cel mai mare beneficiar al creşterii preţului.

Fostul preşedinte american se confruntă cu un cumul de probleme juridice şi financiare înainte de ceea ce se aşteaptă să fie cea mai scumpă campanie electorală prezidenţială din istoria SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici