Banca Transilvania şi Google au lansat un produs pentru promovarea afacerilor pe Internet

Banca Transilvania şi Google au lansat un produs destinat promovării afaceriilor antreprenorilor pe Internet, prin serviciul Google AdWords, respectiv prin reclame de tip anunţ, afişate în motorul de căutare.

277 afișări
Imaginea articolului Banca Transilvania şi Google au lansat un produs pentru promovarea afacerilor pe Internet

Banca Transilvania şi Google au lansat un produs pentru promovarea afacerilor pe Internet

Banca Transilvania şi Google au demarat campania "Prietenul Google", care se adresează atât actualilor clienţi BT ai Abonamentului Bancar IMM, cât şi micilor întreprinzători, care au un website pe care doresc să-l promoveze. Produsul băncii este destinat antreprenorilor şi face parte din platforma anti-criză a Băncii Transilvania, cu ajutorul său putând fi reduse cu până la 50% comisioanele aferente operaţiunilor bancare.

Clienţii Băncii Transilvania vor beneficia, prin Google AdWords, de reclame de tip anunţ, afişate în motorul de căutare Google, atunci cât este introdus unul dintre cuvintele-cheie alese de cei care folosesc promovarea prin acest serviciu.

Publicitatea firmei poate să apară şi în cadrul site-urilor care conţin reclamă furnizată de Google, dacă în cadrul paginii respective sunt cuvinte-cheie selectate sau dacă sistemul consideră relevantă afişarea reclamei în respectivul loc. Plata se face "per click", fiind licitată o anumită sumă de bani pentru fiecare cuvânt ales.

"De pildă, o firmă care deţine un magazin de electrocasnice, foloseşte abonamentul bancar IMM de la Banca Transilvania, are un site de firmă şi beneficiază de un voucher, va folosi respectiva sumă pentru promovarea afacerii prin Google AdWords. Într-o primă fază, va fi ales un set de cuvinte-cheie, vor fi stabilite anunţurile, iar compania va licita o anumită sumă pentru fiecare termen ales. De fiecare dată când cineva va căuta pe Google unul dintre cuvintele-cheie selectate va fi afişat şi anunţul-reclamă al firmei respective", se arată într-un comunicat al BT.

Pe lângă parteneriatul cu Google, Banca Transilvania lansează şi un alt produs, prin care firmele mici şi mijlocii care nu au încă un website pot să-şi construiască unul gratuit, găzduit de instituţie.

Banca Transilvania, prima instituţie bancară din România listată la Bursa de Valori Bucureşti, în anul 1997, are un capital majoritar românesc, iar Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) deţine, potrivit datelor de la finele lunii februarie, o participaţie de 14,97%.

Google AdWords este o platformă de publicitate online, proiectată pentru a ajuta companiile de toate dimensiunile în găsirea de noi clienţi, prin livrarea de anunţuri relevante, atunci când utilizatorii caută anumite produse şi servicii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici