Băsescu atenţionează Guvernul cu privire la Oltchim şi Mechel: S-ar putea să ne trezim cu industria tăiată şi vândută la fier vechi

Preşedintele Traian Băsescu a atenţionat Guvernul că este nevoie de măsuri care să creeze locuri de muncă pentru angajaţii Oltchim, dar şi cu privire la Mechel, pentru că s-ar putea "să ne trezim cu industria siderurgică tăiată şi vândută la fier vechi" deşi va fi nevoie de oţel pentru autostrăzi.

334 afișări
Imaginea articolului Băsescu atenţionează Guvernul cu privire la Oltchim şi Mechel: S-ar putea să ne trezim cu industria tăiată şi vândută la fier vechi

Băsescu, către Guvern: Atenţie la Oltchim şi Mechel

"Un apel la Guvern: atenţie la Oltchim, aţi promis multe acolo; încercaţi să găsiţi măsuri care să creeze locuri de muncă pentru oamenii de la Oltchim", a afirmat Băsescu, în conferinţa de presă de marţi seară de la Palatul Cotroceni.

El a arătat că în următorul deceniu România va avea "zeci de miliarde" în autostrăzi şi căi ferate şi vor fi necesare cantităţi mari de oţel şi "s-ar putea să ne trezim" cu combinatele siderurgice ale Mechel tăiate şi vândute la fier vechi.

"Şi atenţie la Mechel, că s-ar putea să ne trezim cu industria siderurgică tăiată şi vândută la fier vechi, iar România are de investit câteva zeci de miliarde în următorii zece ani în autostrăzi care înseamnă consum mare de oţel la poduri, la diverse lucrări legate de construcţia autostrăzilor şi a căilor ferate, în mod deosebit", a mai spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici