BCR listează astăzi o nouă emisiune de obligaţiuni în valoare de 334 milioane lei

Banca Comercială Română (BCR) listează azi o nouă emisiune de obligaţiuni corporative, în valoare de 334 milioane lei, sub simbolul bursier BCR28C.

477 afișări
Imaginea articolului BCR listează astăzi o nouă emisiune de obligaţiuni în valoare de 334 milioane lei

BCR listează astăzi o nouă emisiune de obligaţiuni în valoare de 334 milioane lei

BCR a emis şi vândut către 10 obligatari un număr de 668 obligaţiuni corporative cu o valoare nominală de 500.000 lei şi cu scadenţă la 6 octombrie 2028, cu o rată a dobânzii fixă de 9,57% p.a.

Emisiunea de obligaţiuni care intră miercuri la tranzacţionare este a opta listată de BCR la Bursă şi a treia din acest an.

Prima emisiune de obligaţiuni emisă a ajuns la maturitate, în prezent fiind tranzacţionate în total şapte emisiuni corporative şi verzi emise de BCR. Cea de-a două emisiune de obligaţiuni, în valoare de 600 milioane lei, se tranzacţionează din decembrie 2019 sub simbolul bursier BCR26.

În 2021, BCR a listat alte trei emisiuni de obligaţiuni, dintre care una de obligaţiuni verzi: BCR28, BCR28A şi BCR28B. Anul acesta, BCR a listat pe piaţă Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti 3 emisiuni de obligaţiuni, dintre care prima şi a treia corporative, BCR27 şi BCR28C, în timp ce a două a fost o emisiune de obligaţiuni verzi, BCR27A.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bcr,
bursă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici