Becali: Revoluţia din Libia ar putea să mă ajute să-mi recuperez datoriile

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că înlăturarea lui Muammar Kadhafi de la conducerea Libiei l-ar putea ajuta să recupereze mai repede datoriile de peste 90 de milioane de dolari ale acestui stat către o firmă preluată de omul de afaceri.

61 afișări
Imaginea articolului Becali: Revoluţia din Libia ar putea să mă ajute să-mi recuperez datoriile

Becali: Revoluţia din Libia ar putea să mă ajute să-mi recuperez datoriile (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Nu îmi fac probleme, în orice situaţie îmi voi recupera banii. Ba mai mult, cred că e posibil să recuperez datoria mai repede într-un regim democratic, e posibil ca revoluţia asta să mă ajute. Nu aveam o promisiune de la Kadhafi că va plăti, ci din partea Libiei. E vorba de mai mult de 90 de milioane de dolari, aproape o sută de milioane", a afirmat Becali.

La începutul anului, el a spus că nu este afectat de criza financiară şi că a cumpărat o firmă care are de încasat creanţe de "câteva sute de milioane de euro" din străinătate, din ţări precum Libia sau Ucraina.

"Am creanţe de vreo câteva sute de miloane de euro de încasat din străinătate, de la o societate. Uite aşa, sunt norocos, am luat o societate, am dat 35 de milioane pe ea şi ea are creanţe de recuperat de prin Libia, de prin ţările arabe, de prin Ucraina, de pe colo, de colo, vreo câteva sute de milioane de euro. Că s-a hotărât Kadhafi să plătească datoriile şi am vreo sută de milioane de recuperat", a spus atunci Becali.

Kadhafi conduce Libia de peste 40 de ani, dar în prezent au loc manifestaţii de amploare împotriva regimului său. Reprimarea manifestaţiilor s-a soldat cu câteva sute de decese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici