Berceanu propune construcţia unui aeroport la Alexeni, Ialomiţa, care să deservească Bucureştiul

Ministrul desemnat al Transporturilor, Radu Berceanu (PDL), vrea ca viitorul aeroport din apropierea Bucureştiului să fie construit la Alexeni, lângă Urziceni, în judeţul Ialomiţa, nu la Adunaţii Copăceni, Giurgiu, locaţie propusă de fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban (PNL).

205 afișări
Imaginea articolului Berceanu propune construcţia unui aeroport la Alexeni, Ialomiţa, care să deservească Bucureştiul

Berceanu propune construcţia unui aeroport la Alexeni, Ialomiţa, care să deservească Bucureştiul (Imagine din arhivă; Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Viitorul aeroport al Bucureştiului, făcut prin concesiune, eu cred că la Alexeni ar trebui să fie, unde există deja o pistă, pe care am putea să o luăm noi şi să o dăm în concesiune", a declarat, marţi, Berceanu.

El a primit, marţi, aviz favorabil pentru a rămâne la conducerea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici