Billa va deschide un magazin în Gara de Nord

Billa va deschide joi în Gara de Nord din Bucureşti al 86-lea magazin al reţelei din România, a anunţat compania deţinută de retailerul german Rewe.

347 afișări
Imaginea articolului Billa va deschide un magazin în Gara de Nord

Billa va deschide un magazin în Gara de Nord (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Unitatea va avea o suprafaţă de peste 350 de metri pătraţi şi va pune la dispoziţia clienţilor mai mult de 3.600 de articole.

Billa este deţinută de Rewe International, controlat de grupul Rewe, cu activităţi în retail şi turism. Grupul are la nivel internaţional 15.700 de magazine, cu vânzări de peste 48 de miliarde de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici