Boc recomandă infrastructura şi agricultura străinilor care vor să investească un miliard de euro în România

Premierul Emil Boc le-a recomandat, marţi, infrastructura şi agricultura străinilor care vor să investească în România un miliard de euro, motivând că cele două domenii au un mare potenţial.

229 afișări
Imaginea articolului Boc recomandă infrastructura şi agricultura străinilor care vor să investească un miliard de euro în România

Boc recomandă infrastructura şi agricultura străinilor care vor să investească un miliard de euro în România (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Potrivit premierului, cei care investesc în infrastructură, prin parteneriate public-private, şi agricultură vor avea de câştigat.

Boc a răspuns astfel unei întrebări adresate de preşedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, care dorea să afle ce domenii le recomandă premierul străinilor care ar dori să investească un miliard de euro în România.

Premierul a afirmat că agricultura românească are un mare potenţial, poate hrăni 80 de milioane de locuitori şi poate asigura o producţie suficientă pentru export.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici