Care sunt cele mai COMPARATE produse din supermarketuri. Eficienţa platformei Monitorul Preţurilor

Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu a declarat, pentru MEDIAFAX, că la trei luni după lansarea Monitorului Preţurilor platforma prezintă interes pentru consumatori fiind accesată zilnic, în medie, de 10.000 de utilizatori.

1718 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai COMPARATE produse din supermarketuri. Eficienţa platformei Monitorul Preţurilor

Care sunt cele mai CĂUTATE produse pe Monitorul Preţurilor (Imagine: Adrian Boioglu/ Mediafax Foto)

"Zilnic sunt 10.000 de accesări, în medie. Cele mai căutate produse sunt uleiul, apa plată, zahărul, carnea de porc şi ouăle", a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Chiriţoiu.

Preşedintele Consiliului Concurenţei a precizat că se intenţionează ca acest proiect, care în prezent este funcţional doar pentru Bucureşti, să fie extins pentru toată ţara dacă "lucrurile merg bine".

Bogdan Chiriţoiu a spus că, utilizând acelaşi model, se doreşte dezvoltarea unei platforme de comparare a preţurilor la carburanţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici