Business Magazin 10 ani - BM Storytellers, un punct de întâlnire care transformă poveştile în idei

Revista Business Magazin organizează, miercuri, 29 ianuarie, la Hotel Epoque din Bucureşti, cu începere de la ora 17.00, prima ediţie a evenimentului BM Storytellers, parte a campaniei aniversare "10 ani de Business Magazin".

136 afișări
Imaginea articolului Business Magazin 10 ani - BM Storytellers, un punct de întâlnire care transformă poveştile în idei

Business Magazin 10 ani - BM Storytellers, un punct de întâlnire care transformă poveştile în idei

BM Storytellers este un eveniment nou, conceput sub forma unor întâlniri cu public, câte una în fiecare lună, în care povestea socio-economică a ultimilor zece ani este redată de cele mai importante personalităţi din mediul de afaceri şi nu numai, personalităţi selectate din rândul celor care au ţinut coperta şi paginile revistei în cei 10 ani de la înfiinţare. Vor fi 10 evenimente, câte unul pentru fiecare an de apariţie a Business Magazin, iar vorbitorii vor fi selectaţi din articolele din anul respectiv.

Bogdan Enoiu, Gabriel Biriş, Dragoş Petrescu şi Dan C. Mihăilescu sunt speakerii primei ediţii, dedicată primului an de aparţie a revistei. Ei vor spune povestea lor de carieră şi a afacerii pe care o conduc, cum au reuşit să fie lideri de piaţă în domeniile în care activează şi, totodată, care sunt cele 10 principii de viaţă şi de business de la care nu se abat. Startul discuţiilor îl va da criticul literar Dan C. Mihăilescu, care va povesti despre transformarea societăţii româneşti în ultimii 10 ani, făcând o retrospectivă a istoriei pozitive a ţării. Este nevoie de oameni care să ne inspire, de poveşti care să ne motiveze şi de curaj pentru a începe.

BM Storytellers este un loc de dezbatere a prezentului şi de planificare a viitorului, un forum care dă răspunsurile la întrebările tinerilor care vor sa înceapă o afacere sau care vor să îşi depăşească mentorii, fiind totodată un punct de întâlnire unde istoria se transformă în poveşti şi poveştile în noi idei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici