Business Magazin a lansat catalogul "200 cele mai puternice femei din business"

Revista Business Magazin a lansat cea de-a doua ediţie a catalogului "200 cele mai puternice femei din business", dedicată celor mai apreciate şi cunoscute femei din mediul de afaceri românesc, catalogul fiind disponibil de luni în reţelele de distribuţie Inmedio şi Relay.

465 afișări
Imaginea articolului Business Magazin a lansat catalogul "200 cele mai puternice femei din business"

Business Magazin a lansat catalogul "200 cele mai puternice femei din business"

Ediţia din 2013, care a fost lansată în 6 martie, în cadrul Galei "Woman in Power", în prezenţa a peste 300 de invitaţi, cuprinde 200 de nume care descriu succesul antreprenorial din poziţii de conducere precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau country manageri.

În paginile catalogului "200 cele mai puternice femei din business" pot fi găsite nume care au reuşit să câştige în timp, admiraţia şi recunoaşterea propriei valori pentru ca apoi să preia poziţii importante de conducere. Printre acestea, se regăsesc: Carmen Adamescu, Cristina Bâtlan, Ioana Boştină, Doina Cepalis, Violeta Ciurel, Ioana Filipescu, Carmen Georgescu, Maria Grapini, Maria Lucia Hohan, Andreea Mihai, Amalia Năstase, Roxana Rasu, Irina Schrotter, Irina Socol, Camelia Şucu, precum şi multe altele.

Catalogul "200 cele mai puternice femei din business" conţine de fapt mai mult decat simple topuri legate de valoarea cifrei de afaceri sau de profitul obţinut. Criteriile de selecţie care au stat la baza catalogului au vizat aspecte precum notorietatea, valoarea afacerii, gradul de implicare în acţiuni sociale, dar şi polivalenţa activităţilor derulate de fiecare dintre manageri. Cititorii pot găsi cele mai interesante şi valoroase poveşti de succes, validate de cifre şi garantate prin notorietatea de care se bucură cele mai puternice 200 de femei din mediul de afaceri românesc.

Catalogul "200 cele mai puternice femei din business" reprezintă, astfel, o sursă de informare pentru top manageri, HR manageri, experţi în resurse umane, consultanţi, manageri de marketing şi vânzări, manageri financiari şi un etalon pentru tinerele aflate la început de carieră. Toţi aceştia, precum şi toţi cei interesaţi de zona dedicată afacerilor pot achiziţiona catalogul din reţelele de distribuţie Inmedio şi Relay, începând cu data de 11 martie, iar ulterior de pe www.bmag.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici