BUSINESS Magazin i-a premiat pe cei mai performanţi tineri manageri

BUSINESS Magazin a acordat, marţi, în cadrul unei gale, şase premii speciale şi şase premii de business celor mai performanţi tineri manageri, aceştia regăsindu-se şi în cea de-a 7-a ediţie a catalogului 100 Tineri Manageri de TOP, lansat cu acest prilej.

772 afișări
Imaginea articolului BUSINESS Magazin i-a premiat pe cei mai performanţi tineri manageri

BUSINESS Magazin i-a premiat pe cei mai performanţi tineri manageri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

BUSINESS Magazin premiază în fiecare an managerii cu vârsta de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează. La cea de-a 7-a ediţie, Gala Premiilor BUSINESS Magazin a adus împreună noua generaţie de manageri cu premianţii ediţiilor anterioare, profesionişti care au devenit între timp mentori pentru următoarele generaţii.

Gala Premiilor BUSINESS Magazin a avut loc la hotel Radisson Blu, sala Atlas, şi a fost moderată de două dintre celebrităţile media din România: Amalia Enache şi Cristian Leonte.

Premianţii categoriilor business din acest an sunt: Ciprian Păltineanu, director pentru companii mari UniCredit Ţiriac Bank a câştigat premiul la categoria Servicii Financiare; Daniel Antor, Ţiriac Auto, a câştigat premiul la categoria Pieţe de Consum; Petrica Ruta, CISCO, a câştigat premiul la categoria IT&C; Emilia Lega, Rompetrol, premiul la categoria Pieţe Industriale; Andrei Cionca, Casa de Insolvenţă Transilvania care a câştigat premiul la categoria Alte Servicii; Cristian Rusu de la Casa Rusu a câştigat premiul pentru Antreprenoriat.

Premiile speciale s-au acordat tinerilor manageri Orlando Szasz de la Renania - Premiul "Liderul din provincie", lui Dragoş Geletu, Klg Logistic - Premiul "Transportatorul", lui Adrian Lupşan, Intercapital Invest - Premiul "Pasionat de Bursă", lui Mihai Bîrsan de la Ursus Breweries i s-a acordat Premiul "Guler alb", Florinei Tănase de la Vodafone i s-a acordat premiul "Best Woman Executive in Telecom" şi Ana Maria Mateescu de la Romtelecom a câştigat premiul "Gustul dolce al businessului"

Gala Premiilor BUSINESS Magazin pune în scenă, de şapte ani, viziunea celor care reprezintă "valul nou", a celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor. Prin această iniţiativă echipa de profesionişti BUSINESS Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc astăzi unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următorii zece ani.

BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De cinci ani evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BUSINESS MAGAZIN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici