C&A va extinde reţeaua din România cu două-trei magazine în 2010

Retailerul german de îmbrăcăminte C&A va deschide două-trei magazine în România în acest an, extinderea reţelei depinzând de disponibilitatea spaţiilor din centrele comerciale, a declarat pentru MEDIAFAX directorul C&A pentru regiunea de Sud-Est a Europei, Michael Saure.

267 afișări
Imaginea articolului C&A va extinde reţeaua din România cu două-trei magazine în 2010

C&A va extinde reţeaua din România cu două-trei magazine în 2010 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"C&A se extinde în continuare în România, dar activităţile noastre depind puternic de spaţiile disponibile şi de proiecte, în special cele ale centrelor comerciale. Estimăm că vom deschide în acest an două-trei magazine", a precizat Saure.

C&A are în prezent trei magazine în Bucureşti, unul în Buzău şi unul în Arad.

Un magazin va avea în medie între 1.200 şi 1.500 de metri pătraţi, potrivit directorului C&A pentru regiunea de Sud-Est a Europei.

"Compania şi-a început activitatea în România în aprilie 2009 şi performanţele legate de vânzări au fost la nivelul aşteptat. Până acum nu a fost nevoie să revizuim planurile noastre. În general, ne păstrăm trendul de creştere sustenabilă şi pe termen lung pe piaţa din România", a mai spus reprentantul retailerului german.

Anul trecut, grupul şi-a anunţat intenţia de a deschide în România magazine de familie, cu suprafeţe de 1.500-2.000 de metri pătraţi, investiţia pentru amenajarea unei unităţi comerciale putând ajunge la un milion de euro.

C&A, parte a grupului Cofra, operează peste 1.300 de magazine în Europa. Cofra Holding, cu sediul în Elveţia, este controlat de familia olandeză Brenninkmeijer. Grupul deţine activităţi şi în domeniul imobiliar, servicii financiare, fonduri de investiţii şi energie regenerabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici