Care este secretul co-fondatorilor Google, Apple şi Microsoft. Cinci parteneriate de business de succes

Nu toţi antreprenorii se asociază pentru a pune pe picioare afaceri, dar multe dintre companiile de succes, printre care Google, Apple sau Microsoft, au fost dezvoltate în parteneriate care s-au dovedit mai mult decât productive, scrie Business Insider. Cum şi-au găsit aceşti oameni partenerii de afaceri şi, mai ales, care au fost calităţile care, combinate, au condus la descoperirea reţetei succesului?

339 afișări
Imaginea articolului Care este secretul co-fondatorilor Google, Apple şi Microsoft. Cinci parteneriate de business de succes

Care este secretul co-fondatorilor Google, Apple şi Microsoft. Cinci parteneriate de business de succes (Imagine: Incont.ro)

Nu este o surpriză că partenerii de afaceri să fi fost iniţial prieteni vechi, colegi de şcoală sau rude. Unii dintre ei au rupt relaţiile de la început, alţii se înteleg bine şi după ani de zile de colaborare, în care au construit adevărate imperii financiare.

Ce au avut în comun aceşti parteneri de afaceri?

Şi-au recunoscut propriile limite şi au descoperit calităţile pe care le aveau potenţialii lor parteneri.

Datorită acestor combinaţii s-au născut unele dintre cele mai de succes afaceri ale epocii.

Citeşte mai multe despre secretele fondatorilor marilor companii pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici