Carrefour deschide joi un hipermarket în centrul Shopping City Galaţi şi un supermarket la Bacău

Carrefour România deschide joi al 25-lea hipermarket din România, în oraşul Galaţi, şi un nou supermarket la Bacău, a 75-a unitate de acest tip operată de grupul francez pe piaţa locală.

730 afișări
Imaginea articolului Carrefour deschide joi un hipermarket în centrul Shopping City Galaţi şi un supermarket la Bacău

Carrefour deschide joi un hipermarket în centrul Shopping City Galaţi şi un supermarket la Bacău (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Carrefour Galaţi se află pe bulevardul George Coşbuc şi are o suprafaţă de vânzare de 7.500 metri pătraţi, fiind situat în centru comercial Shopping City Galaţi, dezvoltat de către NEPI.

Centrul comercial Shopping City Galaţi este dezvoltat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, o galerie comercială de aproximativ 18.000 metri pătraţi, un mall cu unităţi comerciale de dimensiuni mari tip ancoră şi un food court.

Supermarketul din Bacău, Market Mărăşeşti, se află pe Strada Mărăşeşti şi are o suprafaţă de 464 metri pătraţi.

Retailerul francez Carrefour operează în România patru formate de magazine, cu un total de 154 de unităţi - 25 de hipermarketuri, 75 de supermarketuri Market, 53 magazine de proximitate Express şi un site de comerţ online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici