Casele verzi, oază de oxigen în pandemie. Grădinile mari şi costurile reduse de întreţinere atrag tot mai mulţi români

  • Preţul caselor porneşte de la 150.000 de euro şi poate depăşi 300.000 de euro
  • Pandemia a sporit cererea de case verzi
  • În afară de parcare, poţi avea loc de joacă pentru copii, grădină şi chiar piscină
1267 afișări
Imaginea articolului Casele verzi, oază de oxigen în pandemie. Grădinile mari şi costurile reduse de întreţinere atrag tot mai mulţi români

FOTO: Amber Gardens

Ţi-ai dori să locuieşti într-o vilă verde? Cu grădini mari, energie zero şi costuri reduse de întreţinere? Suprinzător sau nu, românii preferă casele de lux, inteligente şi ecologice. Iar pandemia a sporit cererea.

Dezvoltatorii se adaptează şi construiesc în continuare ansambluri rezidenţiale la periferiile oraşelor. Alex Skouras este partenerul unui astfel de dezvoltator. Este în România din 2003, dar cererea imensă a venit acum cinci ani.

„Păcat de ce s-a întâmplat cu Covidul, dar a funcţionat ca un catalizator, accelerând trendurile care deja existau.Avem un teren de 31 de hectare, unde vom crea un concept similar de locuinţe, idei similare, principii similare, proiecte similare, dar cu o comunitate mai mare şi cu case care vor începe cu 145.000 de euro sau chiar mai puţin”, spune Alex Skouras, managing partner Alesonor.

Preţurile pentru o vilă verde pornesc de la 150.000 de euro şi pot depăşi 300 de mii. În apropierea locuinţei, pe lângă loc de parcare, poţi avea loc de joacă pentru copii, dar şi o grădină spaţioasă. Astfel de locuri sunt pline cu românii care au părăsit centrul oraşelor în favoarea unor zone mai liniştite, care le oferă mai multă intimitate.

FOTO: Amber Gardens

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici