Cât l-a costat pe Sam Bankman-Fried să iasă din închisoare?

Sam Bankman-Fried a fost eliberat joi în baza unei cauţiuni de 250 de milioane de dolari, în timp ce aşteaptă procesul privind prăbuşirea FTX, pe care un procuror american a calificat-o drept o "fraudă de proporţii epice".

1084 afișări
Imaginea articolului Cât l-a costat pe Sam Bankman-Fried să iasă din închisoare?

Procurorii federali din Manhattan l-au acuzat pe fondatorul FTX că a furat miliarde de dolari din fondurile clienţilor pentru a acoperi pierderile de la fondul său de acoperire, Alameda Research.

Bankman-Fried nu a fost rugat să pledeze joi. El a recunoscut anterior eşecuri în gestionarea riscurilor la FTX, dar a declarat că nu crede că are răspundere penală. Avocatul apărării sale, Mark Cohen, a refuzat să comenteze după audierea de la tribunalul federal din Manhattan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici