Cel mai ieftin rival pentru Logan, construit de Ford

Americanii de la Ford vor să construiască un model de clasă mică destinat ţărilor emergente. Autoturismul va fi varianta low-cost a Ford Ka sau Figo. Maşina va fi pusă în circulaţie în India şi în Brazilia în 2014.

520 afișări
Imaginea articolului Cel mai ieftin rival pentru Logan, construit de Ford

Cel mai ieftin rival pentru Logan, construit de Ford (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cu numele de cod B562 , autoturismul va fi construit pe o nouă plaftformă şi va veni echipat cu un motor Ecoboost. Presa indiană scrie că Ford vrea să vândă mai mult de două milioane de unităţi din noul model.

Citeşte mai multe despre noul model Ford pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici