Cel mai mare magazin H&M din România: Compania redeschide magazinul din AFI Palace Cotroceni

Retailerul suedez de fashion H&M va redeschide sâmbătă magazinul din AFI Palace Cotroceni, acesta devenind, după extinderea cu 800 de metri pătraţi, cea mai mare unitate deţinută de companie în România.

2311 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare magazin H&M din România: Compania redeschide magazinul din AFI Palace Cotroceni

Cel mai mare magazin H&M din România: Compania redeschide magazinul din AFI Palace Cotroceni (Imagine: Octav Ganea/Meduafax Foto)

Noua suprafaţă a magazinului este de peste 2.500 metri pătraţi. Următoarea unitate în funcţie de suprafaţă este H&M Unirii, cu 2.400 metri pătraţi.

În urma extinderii, magazinul cuprinde şi colecţia de decoraţiuni interioare a retailerului.

H&M România deţine în prezent o reţea de 30 de magazine.

Prin deschiderile de magazine din acest an, numărul angajaţilor H&M România va ajunge la circa 700 de persoane la sfârşitul anului, cu 100 mai multe decât în 2012.

Vânzările retailerului suedez în România au crescut cu 41% în perioada decembrie-august, primele nouă luni ale anului fiscal, la 620 milioane coroane suedeze (71,4 milioane euro).

H&M are peste 2.900 de magazine pe 47 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici