Cel mai mare vas de CROAZIERĂ din lume, lansat anul viitor. Românii pot face rezervări din toamnă. Cum arată Harmony of The Seas - FOTO, VIDEO

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2.747 de cabine pentru 5.479 de pasageri şi 2.400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat pentru MEDIAFAX Nicolae Demetriade, preşedintele World Travel, care reprezintă în România Royal Caribbean.

17150 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare vas de CROAZIERĂ din lume, lansat anul viitor. Românii pot face rezervări din toamnă. Cum arată Harmony of The Seas - FOTO, VIDEO

Cel mai mare vas de CROAZIERĂ din lume, lansat anul viitor. Românii pot face rezervări din toamnă. Cum arată Harmony of The Seas - FOTO (Imagine: www.royalcaribbean.com)

Vasul va avea 16 punţi şi o greutate de 227.000 de tone şi va benefficia de şapte zone exclusiviste, respectiv Parcul Central, Boardwalk, Promenada Royal, zona de piscine şi activităţi sportive, centu spa, centru de fitness, zonă pentru divertisment şi zonă dedicată tinerilor.

Haormony of The Seas va fi primul vas Royal Caribbean unde vor fi disponibile tobogane cu apă.

"Pasagerii din România vor putea face rezervări pe toate itinerariile vasului începând din toamna acestui an", a spus Demetriade.

El a adăugat că celelalte două vase din aceeaşi clasă deţinute de Royal Carribean, şi care sunt în prezent cele mai mari din lume, Oasis of The Seas şi Allure of The Seas, au atras 400 de turişti români.

Allure of The Seas va face, din această vară, itinerarii şi în Marea Mediterană.

Royal Caribbean International este o companie globală, având o flotă de 22 vase. Compania are în ofertă croaziere în Caraibe, Alaska, Canada, Europa, Australia, Noua Zeelandă, Asia şi America de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici