Cel puţin 650 de persoane, evacuate în vestul SUA, din cauza unui incendiu de vegetaţie - VIDEO

Cel puţin 650 de persoane au fost evacuate din nordul statului american California din cauza unui incendiu de vegetaţie care afectează aproximativ 55 de kilometri pătraţi şi a distrus cel puţin trei case, informează ABC News online.

112 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 650 de persoane, evacuate în vestul SUA, din cauza unui incendiu de vegetaţie - VIDEO

Cel puţin 650 de persoane, evacuate în vestul SUA, din cauza unui incendiu de vegetaţie - VIDEO (Captură video)

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit joi în nordul statului San Francisco, la sud de zona Clear Lake, un loc popular pentru turişti.

Cel puţin 650 de persoane au fost evacuate din casele lor odată cu extinderea incendiului în cursul nopţii de joi spre vineri.

Trei case au fost arse şi 54 de kilometri pătraţi de vegetaţie au fost distruşi de incendiu.

Autorităţile nu au reuşit să stingă incendiul, reuşind să ţină sub control doar 5% din acesta.

Serviciile de intervenţie din California au trimis opt elicoptere pentru a opri incendiul şi pentru a-i evacua pe cei răniţi.

În San Francisco, 7.000 de pompieri au fost trimişi să intervină în 14 incendii de vegetaţie, cele mai multe izbucnite în jumătatea nordică a statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici