Chrysler va rechema peste 24.000 de autovehicule pentru probleme la sistemul de frânare

Compania americană Chrysler va rechema 24.177 de autovehicule, pentru a remedia o posibilă defecţiune la sistemul de frânare, a anunţat Autoritatea Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi din SUA.

22 afișări
Imaginea articolului Chrysler va rechema peste 24.000 de autovehicule pentru probleme la sistemul de frânare

Chrysler va rechema peste 24.000 de autovehicule pentru probleme la sistemul de frânare

Măsura vizează modelele Chrysler Sebring, Dodge Avenger şi Nitro, Jeep Liberty, Commander şi SUV-urile Grand Cherokee pentru anul 2010, respectiv camionetele Dodge Ram din 2009-2010.

Posibilele probleme prezente la pedala de frânare în cazul acestor autovehicule ar putea conduce la accidente, potrivit unui comunicat transmis de Chrysler autorităţilor americane.

Programul de rechemare a celor 24.177 de maşini ar putea începe în luna ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici