CMU îşi schimbă denumirea în Regina Maria, reţeaua privată de sănătate

Operatorul de servicii medicale Centrul Medical Unirea CMU, care a preluat anul trecut spitalul şi clinicile Euroclinic, va derula un proces de rebranding în urma căruia îşi va schimba denumirea în Regina Maria, reţeaua privată de sănătate, a anunţat luni compania.

108 afișări

"Am fost Centrul Medical Unirea, iar acum împreună cu Euroclinic suntem uniţi sub un singur brand, Regina Maria", se arată într-un comunicat al companiei.

În urma rebrandingului, maternitatea Regina Maria va purta numele de Regina Maria Spital de Obstretică şi Ginecologie, CMU Kids va deveni Regina Maria Policlinica pentru Copii, iar spitalul Euroclinic se va numi Regina Maria Spitalul Euroclinic.

De asemenea, Stem Health Unirea se va denumi Banca centrală de celule stem Regina Maria, în timp ce reţeaua proprie de laboratoare devine Divizia de laboratoare clinice Regina Maria.

După rebranding, echipa de conducere şi personalul vor fi menţinute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici