Compania controlată de Ovidiu Tender vrea să deschidă o filială în Serbia

Acţionarii Prospecţiuni Bucureşti (PRSN), companie controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender, au fost convocaţi pe 8 iulie pentru a discuta deschiderea unei subsidiare în Serbia, potrivit unui convocator al companiei.

485 afișări
Imaginea articolului Compania controlată de Ovidiu Tender vrea să deschidă o filială în Serbia

Compania controlată de Ovidiu Tender vrea să deschidă o filială în Serbia (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

În convocatorul AGA se arată că subsidiara din Serbia va fi deschisă în vederea "derulării unor activităţi specifice în domeniu", fără alte detalii.

Pe oridnea de zi a şedinţei figurează şi aprobarea rezultatelor financiare pentru 2012.

Compania a înregistrat anul trecut afaceri de 314,28 milioane lei (70,5 milioane euro), în scădere cu 0,3% faţă de 2011, şi un profit brut de 23,7 milioane lei, în scădere cu 38,4% comparativ cu 2011.

Tender deţine 55,7% din acţiunile Prospecţiuni, prin firma Tender SA Timişoara, iar SIF Muntenia are 11,8%.

Acţiunile Prospecţiuni, listate pe piaţa Rasdaq a Bursei, au închis şedinţa de miercuri în scădere cu 0,83%, la 0,1671 lei. La această cotaţie, compania are o capitalizare de 119,98 milioane lei (27 milioane euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici