Compania de Drumuri a disponibilizat 550 de persoane cu plăţi compensatorii

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a disponibilizat miercuri 550 de persoane, în baza unui ordin al ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, aceştia urmând să primească între 1 şi 5 salarii compensatorii, în funcţie de vechime.

19 afișări
Imaginea articolului Compania de Drumuri a disponibilizat 550 de persoane cu plăţi compensatorii

Compania de Drumuri a disponibilizat 550 de persoane cu plăţi compensatorii (Imagine: Lorand Vakarcs/Mediafax Foto)

"Chiar azi (miercuri, n.r.) s-au operat reduceri de personal la CNADNR, adică 549 de angajaţi, reprezentând cam 10% din personal", a spus Berceanu într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că astfel vor putea fi acordate, din fondul de salarii, prime de performanţă.

Disponibilizările au loc în centrală şi la o parte din regionale, iar angajaţii vor primi lunar salariile compensatorii, după finalizarea perioadei de şomaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici