Compania lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, le oferă angajaţilor 5.000 de dolari pentru a demisiona

Amazon le oferă angajaţilor sume de până la 5.000 de dolari dacă sunt de acord să îşi dea demisia, potrivit Business Insider.

4831 afișări
Imaginea articolului Compania lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, le oferă angajaţilor 5.000 de dolari pentru a demisiona

Strategia de business a celui mai bogat om din lume: Compania lui Jeff Bezos le oferă angajaţilor 5.000 de dolari pentru a demisiona

Strategia de a plăti oameni pentru a demisiona poate părea bizară, însă se poate dovedi eficientă, încât ajută compania să rămână doar cu oamenii dedicaţi.

„Vrem ca oamenii care lucrează la Amazon să îşi dorească să fie aici”, a transmis purtătoarea de cuvânt a companiei, Ashley Robinson.

„Scopul este să încurajăm oamenii să se gândească serios la locul lor de muncă şi la ceea ce îşi doresc. Pe termen lung, credem că dacă locul de muncă este un loc în care nu îţi doreşti să fii, impactul nu este pozitiv nici pentru angajat, nici pentru companie”, a mai spus aceasta.

Robinson a declarat că oferta le este prezentată angajaţilor o singură data pe an.

Citiţi continuarea articolului pe zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici