Companii olandeze din industria feroviară, interesate de piaţa românească

Reprezentanţi ai patru companii din Olanda din industria feroviară vor vizita România săptămâna viitoare pentru stabilirea unor parteneriate de afaceri, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, secretarul general al Asociaţiei Industriei Feroviare din România, Ştefan Roşeanu.

42 afișări
Imaginea articolului Companii olandeze din industria feroviară, interesate de piaţa românească

Companii olandeze din industria feroviară, interesate de piaţa românească (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Pe lângă cele patru companii, respectiv Mitron, TKF, Pintsch Aben, BMC/Transforma, vor participa la un forum Universitatea Tehnică din Delft şi Agenţia Olandeză pentru Cooperare şi Afaceri Internaţionale.

Forumul va avea loc în perioada 8-9 decembrie, la Bucureşti, urmând ca apoi delegaţia olandeză să se deplaseze în Bulgaria pentru activităţi similare.

Mitron produce sisteme de securitate şi de informare destinate transporturilor şi activează pe pieţele din Scandinavia, Rusia şi în majoritatea statelor vest-europene.

TKF furnizează cabluri şi soluţii de cablistică pentru diverse pieţe, printre care se numără industria feroviară, energetică şi a construcţiilor maritime.

Pintsh Aben produce sisteme de încălzire pentru echipamentele de infrastructură feroviară şi face parte din grupul german Schaltbau, iar BMC/Transforma este specializată programe de specializare şi perfecţionare în domeniul feroviar.

Asociaţia Industriei Feroviare din România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, care urmăreşte promovarea transportului feroviar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici