Complexul Casablanca din Titan, care urma să cuprindă 1.200 de locuinţe, a intrat în insolvenţă

Firma care intenţiona să dezvolte circa 1.200 de locuinţe în complexul Casablanca Residence din Titan a intrat în insolvenţă, la solicitarea Alpha Bank, creditorul ansamblului.

279 afișări
Imaginea articolului Complexul Casablanca din Titan, care urma să cuprindă 1.200 de locuinţe, a intrat în insolvenţă

Complexul Casablanca din Titan, care urma să cuprindă 1.200 de locuinţe, a intrat în insolvenţă

Tribunalul Bucureşti a admis recent cererea Alpha Bank prin care aceasta solicita intrarea în insolvenţă a firmei Ram West Investiţii, controlată de investitori israelieni.

Proiectul estimat la circa 140 de milioane de euro trebuia să cuprindă în total şapte clădiri, de câte 18 etaje, suprafaţa apartamentelor fiind de 53 de metri pătraţi pentru cele cu două camere, de 82 de metri pătraţi trei camere şi 149 metri pătraţi pentru penthouse-uri. În primă fază urmau să fie construite 360 de apartamente.

Terenul pe care urma să fie dezvoltat proiectul are 36.000 de metri pătraţi, iar investiţia a fost anunţată în anul 2008 de firma Ram Global Group. Proiectul a rămas în stadiu incipient de dezvoltare.

Printre acţionarii de la acea vreme ai Ram Global Group se număra omul de afaceri Moshe Charash, implicat şi în proiectul rezidenţial West Park din Miliari, actualul Seven Hills.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici