CONFERINŢĂ MEDIAFAX - Ministrul Agriculturii: Jumătate din alimentele din hypermarketuri sunt din producţia internă

Jumătate din produsele alimentare vândute în hypermarketuri provin din producţia internă, iar ponderea acestora trebuie să crească, a declarat marţi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la conferinţa Mediafax Talks about Brewing and Agriculture.

417 afișări
Imaginea articolului CONFERINŢĂ MEDIAFAX - Ministrul Agriculturii: Jumătate din alimentele din hypermarketuri sunt din producţia internă

CONFERINŢĂ MEDIAFAX - Ministrul Agriculturii: Jumătate din alimentele din hypermarketuri sunt din producţia internă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"50% din produsele alimentare care se vând în hypermarketuri sunt din producţia internă", a spus Constantin.

El a adăugat că la acest capitol România "mai are de lucrat", pentru că sunt ţări unde alimentele produse local au în hypermarketuri o pondere care ajunge şi la 80%.

Ministrul a vorbit şi despre problema intermediarilor pe lanţul alimentar.

"Lipseşte ceva din acest lanţ - centrele de colectare", a spus Constantin.

Conferinţa Mediafax Talks about Brewing and Agriculture este organizată de agenţia de presă Mediafax, în parteneriat cu Asociaţia Berarii României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici