CONFERINŢĂ MEDIAFAX: Toate ramurile agriculturii cer bani, după suplimentarea bugetului ministerului

Reprezentanţii tuturor ramurilor din agricultură s-au plâns ministerului de resort că au nevoie de bani, după ce au aflat că rectificarea bugetară va aduce o suplimentare de fonduri, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la seminarul Mediafax Talks about Brewing and Agriculture.

231 afișări
Imaginea articolului CONFERINŢĂ MEDIAFAX: Toate ramurile agriculturii cer bani, după suplimentarea bugetului ministerului

CONFERINŢĂ MEDIAFAX: Toate ramurile agriculturii cer bani, după suplimentarea bugetului ministerului

"Când au aflat că vom primi 100 de milioane de euro la rectificarea bugetară, toate ramurile agriculturii au venit la minister şi au spus că sunt probleme", a spus Constantin.

Ministerul Agriculturii va fi instituţia care va primi cei mai mulţi bani la cea de-a doua rectificare a anului, 400 milioane lei. Rectificarea bugetară va fi avizată de Guvern cel mai târziu săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici