Conferinţă ZF - Restructurarea, o măsură de însănătoşire a companiilor

Ziarul Financiar, împreună cu Casa de Insolvenţă Transilvania, organizează, luni, la Hotel Radisson, Sala Atlas, de la ora 9.00, evenimentul ”Restructurarea - o măsură de însănătoşire a companiilor”, la care se vor identifica soluţii pentru salvarea firmelor care riscă să dispară din economie.

245 afișări
Imaginea articolului Conferinţă ZF - Restructurarea, o măsură de însănătoşire a companiilor

Conferinţă ZF - Restructurarea, o măsură de însănătoşire a companiilor

Ziarul Financiar propune o discuţie despre măsurile pe care le pot lua companiile pentru a restructura business-urile aflate în dificultate financiară, oportunităţile de invesţitii în business-urile in distress şi motivele pentru care gradul de reuşită al restructurărilor este mult mai mare în Europa decât în România.

De asemenea, participanţii la eveniment vor afla care sunt costurile necesare pentru reorganizarea companiilor, cum se pot redresa acestea prin reorganizări în afara insolvenţei, cum se pot recapitaliza companiile aflate în dificultate financiară şi cum devin acestea atractive pentru investitori, ce domenii vor fi în urmatoarea perioadă cele mai expuse pericolului de insolvenţă şi ce soluţii de salvare au companiile din aceste pieţe.

Conferinţa va fi moderată de Cristian Hostiuc, directorul editorial al Ziarului Financiar, împreună cu Cristi Moga, redactor al aceleiaşi publicaţii, şi va avea două paneluri. Astfel, în deschiderea evenimentului va vorbi Leo Plank, Partener Kirkland& Ellis International LLP, fiind urmat de Gianina Lazanu, Director Direcţia Recuperare Creanţe BRD, Mircea Cotiga, Director Recuperare şi Prevenirea Fraudelor, UniCredit Ţiriac Bank şi Rudolf Vizental, Asociat Coordonator, CITR. Aceştia vor prezenta strategiile de restructurare şi concluzii inspirate din activitatea practică.

La cea de-a doua sesiune, dedicată modului de recapitalizare a companiilor aflate în dificultate financiară, Liviu Stoleru, Director General Cemacon SA, Octavian Radu, Fondator RTC Holding, Andrei Cionca, Asociat Fondator CITR şi Opher Linchevski, CEO, MAMAN Group vor vorbi despre rolul insolvenţei la salvarea Diverta, a afacerii şi a locurilor de muncă şi ce oportunităţi de investiţii există în prezent, comparativ cu cele din trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici