Consiliul Investitorilor Străini: Remanierea Guvernului afectează afacerile dacă schimbările merg adânc în ministere

Schimbarea Guvernului necesită un efort din partea mediului de afaceri pentru a stabili un dialog cu noii membri ai executivului, dar n-ar trebui să fie o problemă atâta timp cât schimbările în ministere se opresc doar la ministru şi secretari de stat, potrivit Consiliului Investitorilor Străini.

128 afișări
Imaginea articolului Consiliul Investitorilor Străini: Remanierea Guvernului afectează afacerile dacă schimbările merg adânc în ministere

Consiliul Investitorilor Străini: Remanierea Guvernului afectează afacerile dacă schimbările merg adânc în ministere (Imagine: Shutterstock)

"Este un factor, sunt multe aspecte care se adună aici (schimbarea Guvernului, n.r). Ce să facem, este un dat, nu putem să schimbăm asta, este un efort să stabilim un dialog cu persoanele şi organizaţiile respective. Măcar acum nu avem, sper să nu avem schimbări, care merg mult mai departe decât ministerele, aşa cum se întâmplă dacă se schimbă puterea politică, iar schimbările merg mai adânc", a declarat miercuri Steven van Groningen, membru în conducerea Consiliului Investitorilor Străini din România (CIS).

El a menţionat că nu se aşteaptă la probleme pentru mediul de afaceri în urma remanierii Guvernului.

"Nu vreau să mă gândesc la câţi miniştri am văzut în cei 12 ani în care eu am avut aceeaşi funcţie. Dar nu mă aştept la probleme", a mai spus van Groningen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici