Cum schimbă prezentul digital mediul de afaceri - FOTO

Fiecare tip de business, de la hardware la servicii, realizează că trebuie să devină un business digital pentru a supravieţui. Dacă nu eşti pregătit să inovezi, rişti să rămâi în urmă”, spune David Rowan, editor la ediţia britanică a WIRED Magazine.

544 afișări
Imaginea articolului Cum schimbă prezentul digital mediul de afaceri - FOTO

Eveniment: Cum schimbă prezentul digital mediul de afaceri

David Rowan va participa la cea de-a patra ediţie a Microsoft Summit, eveniment anual de business şi tehnologie, care va avea loc în clădirea Teatrului Naţional Bucureşti, pe data de 8 noiembrie. Rowan a discutat cu reprezentanţi ai celor mai importante companii din industria digitală, precum Eric Schmidt, Michael Dell sau Reid Hoffmann, cât şi cu antreprenori şi dezvoltatori de start-up-uri inovative din Tel Aviv până în Shenzen, în încercarea de a de a investiga modul în care inovaţia tehnologică va transforma lumea. Fondată în 1993, WIRED se ocupă de noua cultură a tehnologiei, multe dintre titlurile sale influenţând istoria tehnologiei însăşi. „Tehnologia, internetul şi noile modele de business contestă în timp real ordinea existentă, astfel că înainte de a ne da seama, regulile vechi nu mai au nicio importanţă. Însă apar oportunităţi noi extraordinare, dacă înţelegi noile reguli”, spune David Rowan.

Microsoft Summit 2016 e construit în jurul a două secţiuni de conţinut. Prima este o serie de sesiuni plenare, în cadrul cărora vorbitorii vor sublinia cele mai importante trenduri în era digitală precum şi principalele zone de impact al tehnologiei asupra mediului de business. A doua secţiune cuprinde sesiuni ce aduc în discuţie zone sau subiecte specifice (soluţii destinate industriilor, managementului si analizei datelor, de mobilitate, productivitate etc).

„Oferim un cadru de networking în care tehnologia şi oamenii din jurul ei – atât cei care o creează cât şi cei care se servesc de ea – se pot întâlni pentru a schimba informaţii şi a se pune la curent cu evoluţiile epocii digitale la nivel global”, spune Gabriela Matei, General Manager al Microsoft România.

Tema ediţiei 2016 - „Transformarea digitală” – adresează schimbările aduse mediului de afaceri de către prezentul digital. Transformarea digitală nu înseamnă doar progres tehnologic, ci mai ales adoptarea unei noi viziuni asupra modelului de business.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici