Cum se construiesc magazinele H&M, Kenvelo sau Mango

Duo Design, compania care a construit magazine pentru retaileri internaţionali precum H&M, Kenvelo sau Mango şi care ştie cu mai multe luni înainte cum va evolua piaţa de modă locală, spune că în 2013 retailerii vor continua să se extindă agresiv, la fel ca în fiecare din ultimii ani.

748 afișări
Imaginea articolului Cum se construiesc magazinele H&M, Kenvelo sau Mango

Cum se construiesc magazinele H&M, Kenvelo sau Mango (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Constructorul de magazine are planificată pentru acest an realizarea a 40 de unităţi noi. 

„Brandurile internaţionale, când vor să deschidă magazine noi, caută şi preţuri bune, şi o firmă care să aibă experienţă minimum cinci ani. Preţurile sub media europeană sunt unul dintre motivele pentru care retailerii internaţionali continuă să se extindă aici“, spune Meda Bertalan, 39 de ani, directorul general al companiei şi unul dintre acţionari. 

Meda Bertalan nu dă cifre exacte privind preţurile, însă spune că este vorba de sute de euro pentru un metru pătrat. 

Citeşte articolul integral despre cum se construiesc magazinele H&M, Kenvelo sau Mango pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici