Dacă barilul ajunge la 150 de dolari, motorina în România va costa cam 6,6 lei

Luând în considerare un preţ al barilului în creştere, calculele Rompetrol arată că, la un dolar de 3,44 de lei, cu TVA de 24%, cu marja de profit redusă cu 30% şi un baril de 100 de dolari, preţul eFix Diesel (cel mai vândut produs al Rompetrol) ar ajunge la 5,36 de lei, potrivit Business Magazin.

23 afișări
Imaginea articolului Dacă barilul ajunge la 150 de dolari, motorina în România va costa cam 6,6 lei

Dacă barilul ajunge la 150 de dolari, motorina în România va costa cam 6,6 lei (Imagine: Mediafax Foto)

La un dolar de 3,44 de lei, cu TVA de 24%, cu marja de profit redusă cu 30% şi un baril de 150 de dolari, preţul eFix Diesel ar ajunge la 6,60 lei. Săptămâna trecută, la un dolar de 3,38 de lei, cu TVA de 24%, cu marja de profit redusă cu 30% şi un baril de 77 de dolari, preţul eFix Diesel era de 4,75 de lei. La sfârşitul lunii iunie, înaintea majorării TVA, era 4,36 lei. În urmă cu un an, era 3,61 lei.

Citeşte mai multe despre estimările privind evoluţia preţurilor carburanţilor pe www.businessmagazin.ro .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici