Datoriile grecilor către stat au crescut cu 1,28 miliarde euro în iulie

Ministerul grec de Finanţe a raportat venituri din taxe în scădere cu 1,28 miliarde de euro la finele lunii iulie, iar numărul total de rău-platnici la bugetul de stat a crescut la peste 2,4 milioane de persoane, informează Kathimerini.

141 afișări
Imaginea articolului Datoriile grecilor către stat au crescut cu 1,28 miliarde euro în iulie

Datoriile grecilor către stat au crescut cu 1,28 miliarde euro în iulie (Imagine: Shutterstock)

Nivelul plăţilor restante acumulate de aşa-numiţii "noi debitori", şi anume persoanele care au înregistrat datorii către statul elen după data de 1 ianuarie 2013 şi care sunt eligibile să beneficieze de reeşalonarea plăţilor, a crescut de la 13,95 miliarde de euro în iunie la 15,23 miliarde la şfârşitul lunii trecute.

De asemenea, numărul total al datornicilor către bugetul de stat a crescut în iulie cu 7,8%, ajungând la 2,428 milioane persoane, conform datelor prezentate de minister.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici