Declaraţiile de achiziţii şi livrări de produse accizabile se vor depune online din martie

Companiile vor putea depune online declaraţiile privind achiziţiile şi livrările de produse accizabile, începând cu luna martie, a anunţat luni Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

138 afișări
Imaginea articolului Declaraţiile de achiziţii şi livrări de produse accizabile se vor depune online din martie

Declaraţiile de achiziţii şi livrări de produse accizabile se vor depune online din martie

"Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează că începând cu luna martie 2011, Autoritatea Naţională a Vămilor va face operabilă aplicaţia EMCS-RO-Stocuri de depunere online a declaraţiilor privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile aferente lunii februarie 2011", se arată într-un comunicat al ANAF.

Operatorii economici care au obligaţia depunerii online a declaraţiilor privind situaţia achiziţiilor şi livrărilor de produse accizabile vor solicita accesul la aplicaţie la Direcţia de Tehnologia Informaţiei, Comunicaţii şi Statistică Vamală.

Informaţii suplimentare sunt postate pe pagina de web a autorităţii vamale, www.customs.ro, la rubrica EMCS - Legislaţie şi EMCS - Conectare la Sistemul Informatic - Faza Operaţională, ori pot fi solicitate Compartimentului Helpdesk EMCS din cadrul Direcţiei de Supraveghere Accize şi Operaţiuni Vamale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici