Deichmann România a vândut anul trecut încălţăminte de aproape 50 de milioane de euro

Retailerul german de încălţăminte Deichmann a vândut anul trecut, în România, 2,33 milioane de perechi de încălţăminte, având o cifră de afaceri brută de 217,7 milioane lei (49,2 milioane euro), cu 29% mai mare decât în 2011, a anunţat compania.

257 afișări
Imaginea articolului Deichmann România a vândut anul trecut încălţăminte de aproape 50 de milioane de euro

Deichmann România a vândut anul trecut încălţăminte de aproape 50 de milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În 2011, Deichmann România a avut afaceri de 169,26 milioane lei şi a vândut 1,9 milioane de perechi de încălţăminte.

Prezentă pe piaţa românească din 2007, reţeaua Deichmann cuprindea la sfârşitul anului trecut 55 de magazine, cu şapte mai multe decât în 2011. De asemenea, numărul angajaţilor a crescut la 456, de la 359 în anul anterior.

Deichmann este un magazin multibrand prezent în 21 de ţări europene şi în Statele Unite ale Americii, cu afaceri de 3,9 miliarde euro anul trecut şi peste 3.325 de magazine. În acest an, compania aniversează 100 de ani de la înfiinţare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici