Directorul general al CFR Marfă, Mihuţ Crăciun, a fost revocat din funcţie

Mihuţ Crăciun, directorul general al CFR Marfă, a fost revocat din funcţie printr-o decizie a Consiului de Administraţie, care „a analizat activitatea de management a acestuia”, a transmis marţi transportatorul feroviar.

1623 afișări
Imaginea articolului Directorul general al CFR Marfă, Mihuţ Crăciun, a fost revocat din funcţie

Directorul general al CFR Marfă, Mihuţ Crăciun, a fost revocat din funcţie

Consiliul de Administraţie al CFR Marfă SA a revocat din funcţie pe directorul general al companiei, Mihuţ Crăciun „ca urmare a analizării activităţii de management a acestuia în cele 6 luni de la preluarea mandatului”, se arată într-un comunicat al transportatorul feroviar.

În perioada următoare, „conducerea provizorie a companiei va fi asigurată de Pavel Bărculeţ care în prezent ocupă funcţia de director departament economic financiar, până la desemnarea unui director general în urma procedurii de selecţie conform OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în comunicatul CFR Marfă.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA este operatorul naţional de transport feroviar de marfă din România, lider pe această piaţă cu o cotă de piaţă de 45,7% la nivelul semestrului I din 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici