Dobânzile la credite rămân prea sus pentru populaţie

Creditul privat nu reuşeşte să îşi revină An la an, scăderea a fost în martie de 1,6%. Bancherii ţin dobânzile sus, pentru a recupera pierderile din nerecuperarea finanţărilor acordate în trecut, informează Ziarul Financiar.

18 afișări
Imaginea articolului Dobânzile la credite rămân prea sus pentru populaţie

Dobânzile la credite rămân prea sus pentru populaţie (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Dobânzile la credite, în special la cele de consum, au scăzut timid în ultimul an, deşi Banca Naţională a redus dobânda de politică monetară cu aproape patru puncte procentuale, până la 6,5% pe an în această perioadă.

Citeşte mai multe despre dobânzile la credite pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici