Evaziunea pe litoral trebuie căutată "în zona de terase şi plaje", nu la cazare

Asociaţia Patronală Mamaia, care reprezintă interesele hotelierilor din staţiune, susţine că evaziunea pe litoral ar trebui căutată "în zona de terase şi plaje", nu la unităţile de cazare.

22 afișări
Imaginea articolului Evaziunea pe litoral trebuie căutată "în zona de terase şi plaje", nu la cazare

Evaziunea pe litoral trebuie căutată "în zona de terase şi plaje", nu la cazare (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

"99% dintre hotelierii de pe litoral nu fac cazări la negru. Să căutăm evaziunea în zona de terase şi plaje. De aceea insist ca plajele să treacă în administrarea hotelierilor", a declarat, sâmbătă, la Forumul Naţional de Turism de la Mamaia, preşedintele asociaţiei, Nicolae Bucovală.

El crede, de asemenea, că staţiunile de pe litoral ar trebui deschise etapizat şi dă exemplu Costineştiul, o staţiune pentru tineri care nu ar trebui deschisă la 1 mai, pentru că elevii şi studenţii intră în vacanţă abia în iunie.

Bucovală a mai spus că profiturile hotelierilor nu ajung să acopere activităţile curente, precum igienizarea hotelurilor şi plata angajaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici