Fondul European de Stabilitate Financiară: Criza din Europa s-ar putea încheia în doi-trei ani

Criza din Europa s-ar putea încheia în doi-trei ani, a declarat directorul general al Fondului European de Stabilitate Financiară (EFSF), Klaus Regling, citat de Der Spiegel şi preluat de Bloomberg.

140 afișări
Imaginea articolului Fondul European de Stabilitate Financiară: Criza din Europa s-ar putea încheia în doi-trei ani

Fondul European de Stabilitate Financiară: Criza din Europa s-ar putea încheia în doi-trei ani (Imagine: Shutterstock)

Pentru a pune capăt crizei în acest orizont de timp, ţările europene trebuie să implementeze planuri de economii şi programe de reformă, notează revista germană în rezumatul unui articol care va fi publicat în această săptămână.

Regling a declarat că riscul ca moneda euro să fie abandonată este zero, deoarece atât statele aflate într-o situaţie dificilă, cât şi cele solide au interesul de a o păstra, scrie Der Spiegel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici